Épületüzemeltetés

A Building Work Company Kft elsőként hozza létre és valósítja meg a fejlesztési egységek által igényelt integrált perspektívát. Innovatív intézkedéseket dolgoz ki az épületüzemeltetési hatásának és hatékonyságának érdekében.


Building Work Company Kft arculatával törekedik mind megjelenésben mind szolgáltatásban arra, hogy minél gazdaságosabban teljesítse megrendeléseit. Ebből az irányelvből illetve konstrukcióból  jött létre az arculatunk és gazdaságos integrált szolgáltatásunk melynek neve:


Economical Facility Management- A Gazdaságos Épületüzemeltetés.
Building Work Company Kft


Az Economical Facility Management mind közületi, mind pedig lakossági megrendelői körben sokoldalú szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére. Legyen szó kisebb háztartási vagy nagyobb volumenű építési, átalakítási, rendszeres vagy eseti takarítási, kertészeti illetve teljes körű Épületüzemeltetési megrendelésről.

Mindig egyedi árajánlatot készítünk a megrendelőink elvárásainak megfelelően.


A Building Work Company Kft az Economical Facility Management irányelvével és konstrukciójával, elhatározásával a hosszútávú célja, hogy Gazdaságos, Optimális és Komplex megoldásokat kínáljon Önöknek.


Az eseti hibajavítás, melyet létesítményekben, továbbá bankfiókokban, sportlétesítményekben illetve társasházakban, irodaházakban, komplexumokban, szállodákban is végzünk saját munkatársainkkal illetve alvállalkozók bevonásával.


Ehhez ajánljuk hozzáértő munkatársainkat, partnereinket magas szintű több éves szakmai tudását, precizitását, elhivatottságát.
Válasszon sokoldalú szolgáltatásainkból és kérjen ajánlatot vagy jelentkezzen hozzánk alvállalkozói munkakörbe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon